(placeholder)
(placeholder)

Geplande lezingen en overige activiteitenHet programma voor de komende tijd ziet er als volgt uit:


Woensdag 6 september 2017                                                                            Liz Hathway met 'In de Geest van het NU'

Een mundane lezing waarbij gebeurtenissen in de wereld een astrologisch perspectief krijgen. Liz kijkt over haar schouder naar het verleden maar ook vooruit. Wat kunnen wij verwachten bijvoorbeeld, als vanaf 2020 de conjuncties van Jupiter/Saturnus in het element lucht vallen? Wordt dit het begin van het Waterman tijdperk?


Drs. Liz Hathway, DFastrolS, QHA, Master in 'Culturele Astronomie en Astrologie', is astroloog, schrijver en vlogger. Liz's website, astrologieblog.nl, is een voortzetting van astrologie.blogo.nl, het eerste Nederlandstalig astrologie blog dat vanaf juli 2006 astrologie artikelen publiceerde onder het paraplu van blogo-media. Sinds 2014 heeft astrologieblog haar eigen Facebook groep die inmiddels meer dan een duizend leden telt. Liz heeft haar praktijk in Amsterdam waar zij mensen ondersteunt die opzoek zijn naar diepgang en betekenis.


Zaterdag 7 oktober 2017                                                                            Paul Dijkstra met 'Astrologie/Tarot'  (workshop)

Woensdag 1 november 2017                                                                     n.n.b.

Woensdag 6 december 2017                                                                     Fran├žois Swinkels met 'De ster van Bethlehem'


Nadere informatie over enkele bovenstaande lezingen en workshop(s) volgt nog.