(placeholder)

in liquidatie

(placeholder)

Geplande lezingen en overige activiteitenHet programma voor de komende tijd ziet er als volgt uit:
Woensdag 7 maart 2018                                                       Afsluitingsbijeenkomst (alleen voor leden)

Daarna zijn er geen aktiviteiten meer omdat de vereniging ophoudt te bestaan.Bij het BAG zijn er nog wel activiteiten n.l.:


Zaterdag 13 januari 2018                                                   Coco Rookmaaker met een workshop over Maya-astrologie


Locatie:     Trefpunt, St-Jozefstraat 1, Rosmalen (Maliskamp)

Aanvang:   14:00 uur.
Wie wil deelnemen aan deze workshop en alvast een beschrijving wil ontvangen van zijn of haar zonnezegel, kan zich aanmelden (mét geboortedatum) via coco.rookmaaker@online.nl.


Voor nu wensen wij allen een gezellige jaarwisseling en een voorspoedig 2018!

Hartelijke groet namens het gehele BAG-bestuur

Maya-astrologie is bij uitstek geschikt om de dynamiek tussen mensen mee te beschrijven. Waarom voel je met de één meteen een klik en verloopt het contact met de ander stroever? Met behulp van de Maya-astrologie is dat eenvoudig te duiden, waardoor het makkelijker wordt om ermee om te gaan.

De Maya-astrologie laat zien welke krachten en kwaliteiten er in én buiten ons leven, en hoe die zich tot elkaar verhouden. Zo heeft iedereen bijvoorbeeld een gids, een maatje, een uitdaging en een onbewuste helper. Dat zijn aspecten van jezelf, die je óók in de buitenwereld tegenkomt, in de vorm van andere mensen. Zo kan je zoon bijvoorbeeld je uitdaging zijn, en je man je onbewuste helper. Kennis daarvan helpt in het dagelijks leven, bij het accepteren van elkaar en het openstaan voor wat de ander te bieden heeft.

Tegelijkertijd geeft de Maya-astrologie ook uitstekende handvatten voor het bepalen van talenten, levensthema’s en de levensbestemming. Deze workshop gaat van start met een uitleg over de Tzolkin (de galactische kalender van de Maya’s, genoemd naar de Galaxis, de Melkweg). Daarna volgt de duiding van de vier verschillende kleuren (rood, wit, blauw en geel), de twintig zonnezegels (vergelijkbaar met de dierenriemtekens) en de tonen (stappen in het creatieproces). Uiteraard komt ook het berekenen van de zogenaamde ‘Galactische Signatuur’ aan bod.